31 Ocak 2011 Pazartesi

Online Canlı Tv ile İstediğini İzle

Çoğu evde televizyon kavgaları yaşanır. Özellikle çocuklar arasında görülen kumanda kavgaları, en kötü senaryo göz önüne alındığında kanlı bitebilir. İstemeyerek de olsa çocuklar hafif şekilde birbirlerini yaralayabilir... Bunu engellemek aslında hiç de zor değil. Günümüzde neredeyse her evde en az bir bilgisayar bulunduğu düşünüldüğünde, çoğunda internet de olduğu göz önüne alındığında tv kavgalarının ne denli gereksiz olduğunu yazımızın devamını okuduğunuzda siz de anlayacaksınız...
Teknolojik olanaklar artık sınır tanımadığından ötürü canlı tv izlemek, sadece televizyon ile değil aynı zamanda internet ile de mümkün olmakta. Peki bu ne anlama geliyor. Bir arama motoruna girip “canlı tv izle” veya “kanal izle” gibi kelimeleri kendinize göre türeterek yazdığınızda demek istediğimizi daha net bir biçimde anlayabileceksiniz. Artık o kadar çok imkan var ki istediğiniz tv dizisini, filmi, futbol ve basketbol maçlarını, kısacası aklınıza gelebilecek her türlü programları, kanalların yayın akışı takibini yaparak internetten online olarak izlemek son derece kolay. kanalizle.net platformu sayesinde bu saydıklarımızın hepsini son derece basit ve kullanıilı arayüzü ile yapabilir, istediğiniz her an canlı tv keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Planet Çocuk Canlı izle

Planet çocuk

Planet Çocuk, Türkiye’nin çocuk kanalı.

Çocukların ve anne babaların aradığı her şey bu ekranda.

Renkli çizgiler
Eğlenceli filmler
Süper kahramanlar
Süper maceralar
ve sınırsız bir hayal gücüyle hazırlanmış, çocuk gelişimine uygun daha pek çok yapım.

Çocuklar bu kardeş gezegende hem eğlenecek hem öğrenecek.

Planet Çocuk canlı izle
Yaşam Bu Gezegende

29 Ocak 2011 Cumartesi

Trt Okul Canlı izle



TRT ve Anadolu Üniversitesi işbirliği ile kurulan eğitim kanalı TRT Okul, “Yaşam Boyu Eğitim” sloganı ile 31 Ocak 2011’de Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı açılış töreniyle yayına başlıyor.

Anadolu Üniversitesi mezunu ünlü televizyon programcısı Beyazıt Öztürk’ün sunuculuğunu üstlendiği açılış gecesinde Kanalın programlarının tanıtım filmlerinin gösterimi ve açılış konuşmalarının yanı sıra, Anadolu Senfoni Orkestrası eşliğinde kısa bir konser de yer alacak. 19:00’dan itibaren TRT Okul'da yayınlanmaya başlayacak olan açılış programı, 20:00’den itibaren TRT'nin diğer kanallarında da canlı olarak yayınlanacak ve 22:00’de sona erecek.

TRT Okul’da Anadolu Üniversitesi’nin hazırladığı ders programları ve eğitim-kültür programlarının yanı sıra, TRT tarafından hazırlanan çeşitli yaş gruplarına yönelik eğitim-kültür programları, kısa spotlar, gençlere yönelik çeşitli programlar yayınlanacaktır. Mevcut kanallardan sıkılan, farklı arayış içinde olan izleyicilerin beklentilerini karşılayacak olan TRT Okul Kanalı, medya sektörüne farklı bir tarz getirecektir.

TRT Okul televizyonunu canlı izlemek için buraya tıklayın